sobre aquest espai

em dic natàlia. també em dic wuwei. he començat aquest espai com a continuació de ser, estar, esdevenir wuwei‘, el qual tanco per sentir finalitzat un procés. estic en un moment molt bonic de la meva vida, estic en un nou procés de recuperació d’estrés post-traumàtic. després de 25 anys lidiant amb ell sense saber-ho i sense entendre molt bé d’on venia tot plegat, he aconseguit començar a encarar, no només els símptomes, sinó també tot el que m’ho va començar a provocar. som moltes les que hem de lidiar amb tot això. en el meu cas, sent dona autista incrementa certes situacions i possibilitats. no explicaré tot en aquesta presentació. no em ve de gust explicar molt més ara. deixaré que siguin les meves entrades al blog les que ho vagin explicant i compartint. utilitzo aquests blogs per expressar-me emocionalment de forma escrita, una cosa que sempre m’ha ajudat molt en tots els meus processos.

no entraré amb més definicions de qui sóc ni què faig. surto, a més, d’una crisi bastant profunda amb moltes de les coses amb les que m’identificava fins fa poc. segueixo, d’alguna manera, sent activista, feminista, anticapitalista i antifeixista, però no vull ara mateix, identificar-me amb res més específic. després d’anys deconstruint he sentit que construïm poc. vull aprofitar aquest procés per saber què vull construir i com.

he escollit el títol ‘a construir’ perquè m’aporta una imatge d’acció, degut a la preposició, com d’anar a construir. tant ‘construint’, que és un procés actiu ara mateix, com el ‘anar a construir’ que implica una intenció, reflecteix el que vull per aquest espai. com sempre, els processos són una part molt important en la meva vida.

benvingues i gràcies per acompanyar-me en aquest procés.

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

Crea tu página web en WordPress.com
Empieza ahora
A %d blogueros les gusta esto: